Etiketler: sony xperia x kemer, modül sony 10, xperia 10 ekranı, xperia 10 kılıf v, kabuk xperia 10ıı, sony xperie 10 kılıf, sony xperia 10, j6 lcd ekran değiştirme, sony xperia 10 soket, mıknatıs xperia 10.

Orijinal OLED LCD Sony Xperia 10 II LCD ekran dokunmatik ekran digitizer Paneli sony için montaj 10II LCD ekran Değiştirme Özellikler : 1. Renk: Siyah 2. Ürün: Orijinal kalite olarak yepyeni. 3. Fiyat: Makul ve rekabetçi fiyat 4. Kalite kontrol: Hepsi teslimattan önce test edilir5. Gönderi: Hızlı teslimat, 1-3 gün içinde kargo6. Satış sonrası servis: %100 memnuniyet ile mükemmel

Paket içeriği:

1 x Montaj

1 x Aracı

Nasıl Kurulur:

1) Esnek kablo çok hassastır ve kolayca hasar görür.Dikkatli kullanın.

2) Bu parçaların değiştirilmesi için özel takım ve beceriler gereklidir.

3) Lütfen onarım veya değiştirme işlerini doğrudan güneş ışığı almayan kuru ve tozsuz bir ortamda yapmaya çalışın.

4) Bu öğenin kurulumu kalifiye bir kişi tarafından yapılmalıdır.

Teslimat detayları:

Çin'den gemi (Dünya çapında 7~35 iş günü)

İade politikası

Lütfen öğenin tam olarak ihtiyacınız olan öğe olduğunu onaylayın.Alıcı yanlış bir ürün satın aldıysa, öğeye ihtiyaç duymuyorsa, öğeyi yükleyemiyorsa veya diğer alıcılar iadeye neden oluyorsa, alıcının iade nakliye ücretini ve satıcı ücreti için ödemenin %15'ini ödemesi gerekir(Örnek: nakliye ücreti, Stok ücreti, Taşıma ücretleri vb.

Garanti:

Sattığımız her ürün için 30 günlük garanti sunuyoruz.

İndirim:

Toptan siparişleri teşvik ediyoruz ve büyük miktarlara ihtiyacınız varsa büyük indirim kazanacaksınız.

Ne kadar çok satın alırsanız, o kadar fazla indirim alırsınız.

Tüm satış için, özel indirim için lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Bizim hikayemiz:

2014 Yılında kurulan bir Şirket iş satışıyız.Çin'de bulunan depo, Shenzhen, Hongkong'un yanında bir şehir.

biz esas olarak cep telefonları, tabletler ve dizüstü bilgisayar aksesuarlarının araştırma ve geliştirme, satın alma, üretim ve satışını yapmaktayız.Bireylere, tamircilere, distribütörlere ve toptancılara hizmet veriyoruz.Ürünlerimiz çok çeşitli ürünlerde mevcuttur ve kendi profesyonel test kurumlarına sahiptir. , müşterilere gönül rahatlığı ürünleri sunmak.

Amacımız: Müşterilerimize tatmin edici hizmetler ve değerli ürün ve hizmetler sunmak için her zaman" Önce kalite, önce müşteri "sağlıyoruz ve hızlı ve kapsamlı hizmetler sunmalıyız.

Gelecek: Çok sayıda benzersiz ürünümüz ve iyi bir geliştirme platformumuz ve zengin deneyimimiz var, bu da bizi elektronik alanında kendinden emin kılıyor ve iyi bir reputation.It iş felsefemiz ve beklentimiz kendimizi geliştirmek, müşterilerimizin rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı olmak, kazan - kazan işbirliğine ulaşmaktır ve birlikte büyüyelim.

Geri bildirim:

Bize nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bize e-posta gönderin ve sahip olabileceğiniz herhangi bir sorunla ilgilenmemize izin verin.Dikkatimize sunulan her sorunla ilgilenir ve bize gönderilen her e-postayı yanıtlarız.24 saat içinde size geri dönmezsek.Lütfen bize tekrar e-posta gönderin.

Özellikler
Değer
1 İçin uygun Sony Xperia 10 II LCD için
LCD Kiti Evet
Kaynak Anakara Çin
Boyut 6.0 inch
Dokunmatik Ekran Tipi Kapasitif Ekran, Çoklu dokunma
Model Numarası Sony Xperia 10 II LCD için
Sertifika Hiçbiri
2 İçin uygun Sony 10II LCD Ekran için
Ekran > 3"
Renk Siyah
Uyumlu Marka SONY
Malzeme AMOLED
Kalite Kontrol Hepsi teslimattan önce test edilir
Ürün Özellikleri Işık lekesi yok / Çizik yok / Ölü piksel yok
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
Tip LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer

sku - w75300

Puanınız
  • 5
    Anonymous

    gerçekten hızlı geldi harika bir ürün harika güvenli ambalaj, Birleşik Krallık'ta bile aynı tedarikçiyi tekrar kullanacaktı

  • 3
    Anonymous

    Hızlı işler geldi Ancak dokunsal çok farklı Sadece alışmak iyi çalışıyor

  • 5
    Anonymous

    Ekran bir köpük kutu içinde iyi paketlenmiş olarak geldi, içinde kendi kendini değiştirme araçları da vardı, ancak atölyeye girdim ve orada değiştirildim. Her şey çalışıyor. Teşekkürler satıcı