Etiketler: iphone icloud'u sil, anakart iphone 8c, anakart iphone 8s, iphone xs yeni anakart, bateria iphone 5s anakart, icloud mac, a50 c anakart, a1534 mantık kurulu 512, iphone anakartını değiştirme, oppo anakart f.

100 % Orijinal Kilidini Ücretsiz icloud iPhone 5S Anakart 16Ggb 32gb 64gb İle / Olmadan dokunmatik KİMLİK Mantık Kurulu İyi Test Çalışma

Mağazamıza hoşgeldiniz!Lütfen önemli ipuçlarımıza dikkat edin :

1.Bizden sipariş vermeye karar verdiğinizde, lütfen aşağıdaki gibi açıkça okuyun, herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız.2.Toplu sipariş vermek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve teklif isteyin,size en iyi toptan satış fiyatlarını vereceğiz.

Sevgili arkadaşım : 1.Öğe her biri göndermeden önce %100 % iyi test edildi, yükledikten sonra yeni bir kimlik hesabı koyabilirsiniz ve cep telefonunuzun normal şekilde çalışmasına izin verir, siparişinizi %100 % güvence ile verebilirsiniz.

2.Pls acil eğer ekspres kargo seçin, öğe size güvenlik ve daha hızlı gönderilecektir.

3.Tahtayı nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız, lütfen profesyonel kişi tarafından kurulum için yardım isteyin, teşekkürler !

4.Cep telefonunuz için hangi modeli bilmiyorsanız, lütfen sipariş vermeden önce bizimle iletişime geçin,kontrol edip sizin için onaylayacağız, lütfen cep telefonunuzun diğer aksesuarlarının hepsinin iyi olduğundan emin olun.

Ürün Teşhir :

Ödeme ve nakliye :

Her ülkenin vergi politikası farklı olduğundan, herhangi bir ithalat ücreti veya ücreti alıcının sorumluluğundadır.Paket alıcıların nedeni nedeniyle teslim edilemiyorsa (imzalamayı reddetmek dahil), alıcı tüm ekstra maliyeti karşılamalıdır !

1.Biz www.ajans264.com.tr EMANET yoluyla ödeme kabul

2.Ödeme, sipariş verildikten sonra 3 gün içinde yapılmalıdır.

3.İşlem kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

teslim edilen tüm ürünlerin %4.100'ü göndermeden önce test edilecek ve aldığınız tüm ürünlerimizin iyi çalışacağını garanti ediyoruz.

5.Şu anda dünya ülkelerine gönderiyoruz .Güvenilir üçüncü taraf kurye hizmetlerini kullanan APO/FPO hariç.

6.Emirleri almam ne kadar sürer.

7.Siparişinizi almak için gereken süre 2 faktöre bağlıdır: seçtiğiniz teslimat yöntemi ve sipariş karşılama süresi.Siparişinizi zamanında aldığınızdan emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı lütfen unutmayın.Aşağıda tahmini zaman dilimi verilmiştir

Teslimat yöntemi :

1) Aşağıda ortak lojistik şirketlerimiz ve tahmini zaman dilimlerimiz bulunmaktadır.Geçiş süresi, bulunduğunuz yere bağlı olarak değişir.

2) Pls bu fark: DHL kargo PO Box Adresi kabul değil, yani, pls en kısa sürede detay adresinizi sağlamak, ek olarak, Pls göndermeden önce adresinizi kontrol zaman u seçim Ekspres kargo, adres uzak alan ise, uzaktan maliyeti alıcı tarafından ayı, veya diğer adresi değiştirebilirsiniz EMS nakliye yoluyla uzak veya değiş tokuşa ait değildir.

Teslimat Yöntemi Tahmini Süre

DHL 3~7 gün

FEDEX 3~7 gün

UPS 3~7 gün

EMS 8~12 gün

Supersaver (2 kg altında)Çin post 20 ~ 30 gün

Supersaver (2 kg'ın altında) HKpost 20~30 gün

Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan gecikmelerden veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.Ancak paketi alana kadar izlemenize yardımcı olacağız.

Garanti hakkında:

1.Ürünler en yüksek kalitededir, bu nedenle satın aldığınız bir üründen memnun değilseniz, lütfen Müşteri Hizmetleri Ekibimizle iletişime geçin.Mümkün olan en kısa sürede.Öğenin durumuna bağlı olarak herhangi bir iade ve geri ödeme konusunda size yardımcı olabiliriz.

2.Aldığınız mallar açıklandığı gibi değilse.Lütfen bize bildirin ve geri ödeme için 3 gün içinde bize geri gönderin.İade edilen malların alınmasından itibaren bir hafta içinde iade edeceğiz.

3.Tüm ürünlerimiz için 3 ay garanti veriyoruz.Tüm öğeler orijinal hallerine iade edilmelidir

Lütfen aşağıdaki öğelerin iade edilemeyeceğini unutmayın:

1).Bizim etiket veya orijinal ambalaj olmadan öğeler

2).Bizim tarafımızdan gönderilmeyen ürünler

Not: Müşteri malları geri nakliye maliyetini taşımalıdır,yeniden göndermek için nakliye ücretini ödeyeceğiz.

Özellikler
Değer
Dokunmatik Kimlik İşlevi Touch ID ile / Touch ID Olmadan
Marka Adı YMJ
Kapasite 16 GB / 32 GB / 64 GB
Kalite 100 % Yüksek kalite
Orijinal Yer Shenzhen Guangdong Çin (mainla
Renk Siyah / Beyaz / Altın / Dokunmatik Kimlik Yok
QC Tam QC Test Edildi
Ürün Durumu Stokta var
Kimlik Hesabı Kimlik Hesabı Yok
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Iphone 5 S Anakart için
Uyumlu Marka Apple iphone

sku - w99173

Puanınız
  • 5
    Anonymous

    Çabuk geldi. Mükemmel paketlenmiş. Telefonu monte ettiğimde açılmadı, hatta bir anlaşmazlık açtı. Satıcının tavsiyesi üzerine tüylerin tüm bağlantılarını kontrol ettim ve bakın, nedeni kötü temasta yatıyordu. Her şey çalıştı)

  • 5
    Anonymous

    Her şey mükemmel paketlenmiş! İlk defa böyle bir paket görüyorum. Yarın işe gidip nasıl çalıştığını kontrol edeceğim.

  • 5
    Anonymous

    İstediğim buydu, ama kötü bir durumdaydı, bu yüzden telefonu açmadı, bu yüzden paramı geri verdiler.

  • 5
    Anonymous

    Eski iPhone 5'lerimin yeniden hayata dönmesine çok sevindim. Mantık kartı olması gerektiği gibi çalışıyor, kilidi açıldı ve Touch ID harika çalışıyor. Satıcıya teşekkürler