3 Aydınlatma Modu LED Neon Bisiklet Tekerlek jant ışığı Su Geçirmez Renk Bisiklet güvenlik uyarı ışığı bisiklet ışık Bisiklet Aksesuarları

Özellikler:

【Daha Güvenli ve Daha Moda】 Karanlıkta sürerken, bu bisiklet tekerleği ışığı görüş alanını artırabilir ve yaralanmayı önleyebilir.Karanlıkta sürerken görünürlüğü, güvenliği ve soğutma faktörünü artırmanın mükemmel yolu.

【Seçim için Üç Mod】hızlı yanıp sönüyor, yavaş yanıp sönüyor ve her zaman açık.İstediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, şık bisiklet dekorasyonu!Anahtar tasarımı, araba ışıkları hızlı bir şekilde yanabilir.Geceleri sürüş güvenliğini artırın.

【Kurulumu veya Sökülmesi Kolaydır】 Herhangi bir alet kullanmadan, teli değiştirmeden, doğrudan tekerleğin çelik teline monte edilmiş, güçlü uzama ile tamamlanabilir ve birçok kez sabitlenebilir.

【İyi stabilite】 Arazi kullanımında bile sıkıca sabitlenmelidir ve konuşmacı ışıklarının yukarı ve aşağı yerleştirilmesi, sayı daha iyi olsa bile dengeyi koruyabilir.Bisikletin iyi bir dengeye sahip olduğundan ve çocuk bisikletleri, yol bisikletleri, dağ bisikletleri vb.Çoğu bisiklet için uygun olduğundan emin olun.

【İyi su Geçirmez Etki】 Yağmurlu veya sisli olursa olsun mükemmel su geçirmezlik performansı, yağmurlu günlerde sürüş konusunda endişelenmenize gerek yok, ampulün normal kullanımını etkilemeyecek ve parlaklık hala çok parlak.

Belirleme:

Renk: mavi, kırmızı, yeşil, renkli

Dişli: hızlı yanıp sönen, yavaş yanıp sönen, sabit ışık üç vites

Uygun için: dağ bisikleti / pil bisiklet / yol bisikleti / katlanır bisiklet

Ürün bir pil ile birlikte gelir, kullanılabilir olsun, bir ürün bir 2032 pil.

Paket Dahil:

1 * Bisiklet sıcak tekerlek ışıkları

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Atmosfer Lambası
Sertifika Hiçbiri

sku - w70048

Puanınız