Etiketler: ıec 3 anahtarı, pin ıec 320 c8, c7 bağlayıcı 14, nema saç, güç kaynağı navebook, ıec c7 su ısıtıcısı, amplifikatör 6800w sony, pembe sony radyo, ham radyo ingiltere mağazaları, koongo araba radyosu.

Tüm ürünlerimiz özenle seçilmiştir ve mağazamızda gördüğünüz resim ile aynıdır.Ürün renginin mümkün olduğunca doğru olmasına izin verdik, ancak monitör rengi hatası nedeniyle az ya da çok biraz farklı.Ama kesinlikle ürün şekli resim ile aynıdır.

Ürün Özellikleri: 100 % marka yeni güç kablo kordonu Hafif ve kompakt tasarım Iletken malzeme: bakır Yalıtım malzemesi: PVC Kablo uzunluğu: yaklaşık 140 cm Ağırlık: yaklaşık 57g Maksimum çıkış gücü: 100 W

Paket içeriği: 1 x C7 şekil 8 güç kablosu kablosu

Not:

Ac adaptörleri , pil şarj cihazları gibi 100W'IN altındaki güç ürünlerinde kullanılması önerilir !

a. Önemli vergiler, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu şarj cihazları alıcının sorumluluğundadır.

b.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

d. Bu masraflar normalde teslim navlun(nakliye)şirketi tarafından veya öğeyi aldığınızda toplanır.

e.

Ekspres yolu seçtiğinizde varsa lütfen bize EORI / KDV / RFC numaranızı bırakın, nakliye şirketi tarafından sorulur .

a. Normalde tüm siparişler ödeme tarihinden itibaren 2 iş günü içinde işlenir veya eCheck tarihi temizlenir.Siparişiniz depomuzdan gönderildikten sonra kayıtlı e-postanız aracılığıyla sizi bilgilendireceğiz.

b. Lütfen ödemenizdeki adresin güncel olduğundan emin olun.Daha doğru bir teslimat için bir telefon Numarası önerilir.Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.

c. Çin sonrası hava posta teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 20-50 iş günü kadar sürebilir.

d. Ekspres teslimat süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır; 3-15 iş günü kadar sürebilir.

a. Şu anda Moneybookers, Visa, MasterCard ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ve Euro8000 dahil olmak üzere belirli banka kartlarıyla da ödeme yapabilirsiniz. Gelecekte www.ajans264.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

Siparişi onayladıktan sonra olumlu geribildirim bırakılacaktır!Ve olumlu yorumunuz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Teşvikiniz ilerlememizi ve sürekli gelişmemizi sağlayacaktır. service.As siz, biz de herhangi bir dikkatsizlik veya yanlış anlamadan kaynaklanan herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Alıcı beklentisi farklı olduğundan, üründen veya hizmetimizden memnun olmadığınızda, öncelikle bize bildirebilir ve samimiyetimiz ve profesyonel tutumumuzla sizin için sorunu çözmek için bize makul bir süre verebilirsiniz.

Özellikler
Değer
Tip AC Güç Kablosu
Marka Adı DelightFire
Uygulama Bilgisayar
Model Numarası C7 AB tak güç kablosu kablosu
destek Dropshipping
Özellikler güç kablosu kablosu
Fiş Tipi EU
SKU model numarası.
Sertifika Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Dişi Uç Tipi IEC
Erkek Uç Tipi nema

sku - w62437

Puanınız