Etiketler: ysl duvar sticker, ev yapımı deniz dekoru, doğum günü dekorasyon kız sörf, vinil dekor sörf, kabuk duvar çıkartmaları, 3d pvc vintage çıkartmalar, etek sörf, amerikan dekorasyon sörfü, etiket selofan beyaz, retro çıkartmalar sörf.

Değerli müşterilerimiz, mağazamıza hoşgeldiniz ürün bilgisi 1: Vinil duvar çıkartmalarımız marka üreticileri tarafından üretilmektedir, ürünler yüksek kaliteli, su geçirmez, toksik olmayan ve çevre dostudur. 2: Çıkartma kalıp kesilmiştir ve basılmamıştır, bu nedenle arka planı içermez. 3: Çıkartma kağıdının yapıştırılması kolaydır, sökülmesi kolaydır, kullanımı çok uygundur ve duvara zarar vermeden tüm pürüzsüz, düz, kuru ve tozsuz yüzeylere yapıştırılabilir, ancak bir kez kullanıldığında tekrar kullanılamaz. 4: Görüntü sadece referans içindir ve gerçek yansıtmayabilir size.In çıkartmanın alanınıza %100 uymasını sağlamak için alanınızı ölçmelisiniz.Nedeniyle farklı ekran efektleri, hafif renk farklılığı olabilir. 5: Paket genellikle şunları içerir: 1 vinil yapışkan; 1 transfer filmi; 1 talimatlar nasıl kullanılır.Ürün Ölçüleri: S:56X36CM M:67X42CM L: 89X57CM Not: Uzunluğu ve genişliği 60 cm'yi aşan ürünler iki veya daha fazla parça halinde paketlenecektir.Diğer boyutlara ihtiyacınız varsa, lütfen bize bildirmek için bir mesaj bırakın.

Özellikler
Değer
Belirleme Single-piece Package
Malzeme PVC
Kodu Sansür B262
Sınıflandırma Buzdolabı için, Dolap Sobası için, Karo için, Duvar için, Tuvalet Çıkartmaları, Mobilya Çıkartmaları, Anahtar Paneli Çıkartmaları, Zemin Çıkartmaları, Pencere Çıkartmaları
Desen Uçak Duvar Sticker
Tema Desen
Tarz Modern Tarz
Senaryolar Duvar
Model Numarası B262
Kaynak Anakara Çin

sku - w440933

Puanınız
  • 5
    Anonymous

    Etiket çocuklar için mükemmel