Etiketler: dodge hdd, dodge ram 1500 aksesuarları kırmızı, dodge şarj cihazı mango, c8 açık kırmızı, dodge neon saatler, cob luminus, tanımsız pantolon, dodge challenger goblen, dodge şarj cihazı pahalı sigorta, ters sıra aydınlatması.

Şarj cihazınızın LED montajını tamamlamak istiyorsanız, LED farlarınız ve arka lambalarınızla birlikte gitmek için bu komple füme lens/Şeffaf Lens LED yan ikaz lambalarına ihtiyacınız olacak!

Bu, hem ön uç hem de arka uç için LED yan ikaz lambalarının eksiksiz bir montajıdır.Her ön LED yan işaret lambası 40 yüksek güçlü LED diyot ile güçlendirilirken, her arka yan işaret lambası 50'den yapılmıştır. Ön iki yan işaretleyici kehribar sarısı, arka iki yan işaretleyici kırmızı renktedir.Bu komple ünite, Şarj Cihazınızın OEM yan işaret lambalarının yanı sıra diğer satış sonrası yan işaretleyicilerin kilometrelerce üzerindedir ve görünürlüğünüzü ve güvenliğinizi artıracaktır.

180-SMD LED diyotlu füme lens/Şeffaf Lens ön ve arka yan ikaz lambaları, 2015 ve sonraki Dodge Charger'a uyacak şekilde yapılmıştır.

Özellikler:

40 Adet yüksek güçlü amber LED diyotla çalışan ön yan işaretler; 50 adet yüksek güçlü kırmızı LED diyotla çalışan arka yan işaretler

Doğrudan fit 2015-up dodge şarj cihazı yerine amber / kırmızı lens OEM yan işaret lambaları

Piyasadaki hem OEM hem de diğer satış sonrası yan işaret lambalarından üstün olan komple ünite - tam LED şeritleri çok daha parlak ve daha güzeldir, ayrıca sürüşünüz için güvenlik ve görünürlük özelliklerini büyük ölçüde artırabilir

Özellik:

S: Dodge Şarj Cihazım için neden bu LED yan ikaz lambaları setini almalıyım?Zaten LED ışık ile donatılmış!

C: Dodge Charger'ınızın OEM yan işaretleri zaten LED ışığı ile parlarken, görünürlüğünü sınırlayan yalnızca 2 LED çipi çalıştırır.Ek olarak, stok yan işaretleyici lensler, ağrılı bir başparmak gibi yapışan ve genel olarak çirkin olan eski, modası geçmiş bir tasarıma sahiptir.

Gövde boyunca sürekli akan cesur, canlı ve daha parlak bir LED ışığı elde etmek için LED yan ikaz lambalarımıza yükseltin.Şık bir görünüm için çirkin stok kehribar/kırmızı yan işaret lambası lenslerini şeffaf veya füme lenslerimizle değiştirin!

Araba Modelleri:

2015-2018 dodge şarj cihazı için

Özellikler
Değer
Marka Adı ıJDM
Araç Markaları / Modelleri için Atlatmak
Kırmızı Arka arka tampon / çamurluk reflektör tekrarlayıcı
OEM Arka yerine 68214126AA 68214127AA
Dodge Modeli Ram Şarj Cihazı
Model Adı Dodge Charger 2015 yılı için
ıJDM Tam Fit Doğrudan Yerine LED Sidemarker
Gerilim 12V
amber Ön tampon tam LED yan işaretleyici ışığı
Araba modelleri OEM yan işaretleyiciyi değiştiren 15 16 17 18 Şarj Cihazı için
Ürün Ağırlığı 120G
Renk Kırmızı
OEM Önünü Değiştirin 68214404AA 68214405AA CH2550133
Kaynak Anakara Çin
Üretici firma temizle konut assy yakında geliyor
Watt 3w
Araba Lamba İçin Şarj Cihazı Dönüş sinyal ışığı / park lambası
Lümenler 30Lm
Arayüz Tipi Hiçbiri
Öğe Türü Park Lambaları

sku - w253000

Puanınız
  • 1
    Anonymous

    Sadece iki eser ve diğer ikisi en baştan zarar gördü. Çalışanı da kullanamadığım için çok tatmin edici değil.

  • 5
    Anonymous

    Sonuncusu iyiydi . Bence bu iyi olacak .