Etiketler: sıcaklık sensörü hts2, araba 14 ölçek, elektronik komik aletler, braun ölçeği, tanımsız pantolon, bebek 3000g, ındica tartı ölçeği, qbuds mini 2, cuisinart mutfak terazisi, denge fr.

YENİ 500/0.01 g 3000g / 0.1 g LCD Taşınabilir Elektronik Dijital Ağırlık Ölçekler Cep Vaka Posta Mutfak Takı Ağırlık Denge Ölçeği

Ürün Özellikleri:

★ Anında ve Doğru Ölçüm: 105oz/ 3kg kapasite, 0.0035 oz / 0.1 g'ye kadar hassas, sonuç gecikmez veya tereddüt etmez, pişirme, yemek pişirme, posta ücreti ve mücevher için mükemmeldir.

★ Kullanıcı Dostu: DARA fonksiyonu, çoklu birim dönüştürme (g, oz, ozt, dwt, gn ve ct), parça sayma, mavi arkadan aydınlatmalı ekran, düşünceli aşırı yük göstergesi ve düşük pil göstergesi.

★ Zarif Paslanmaz Çelik Platform: Kolay temizlik ve bakım için şık paslanmaz çelik platform ve parmak izi önleme teknolojisi.

★ Petite Tasarım: Mini boyutu 4. 13x5. 1x0. 67 inç uzunluğu olarak iPhone 5 s, çok taşınabilir ve cebinize sığması kolay olabilir!

★ NİHAİ seçiminiz : Onları kapatmayı unutursanız veya elleriniz yiyecekle yapışkansa, 2 dakikalık hareketsizlikten sonra ölçek kapanır

ürün açıklaması:

Tepsi ile süper mini dijital LCD ekran ölçeği, takı veya mutfak kullanımı için taşınabilir ve pratik

Büyük paslanmaz çelik platform ve ABS kasa

İki adet 1.5 V AAA pil ile çalışır (dahil değildir) ve hiçbir işlem yapılmadan otomatik olarak kapanır

Düşük pil ve aşırı yük göstergesi, dara fonksiyonu

6 Birim anahtarı: g / ct / oz / gn / ozt / dwt

Maksimum kapasite 3 kg, ve bölümü 0.1 g

Paket içeriği:

1 x Dijital Ölçek

2 x şeffaf tepsiler

1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu

ADET sayma fonksiyonu:

1.In ağırlık modu, ağırlık tepsisine sayılması gereken nesnelerin belirli bir miktarını koyun (dört grup örnek miktarı yerleşik,25,50,75 ve 100 ile)

2.Serbest bırakmadan 2 saniye boyunca “Pcs” tuşuna basın ve sistem numune miktarını seçmek için gösterir

3.Farklı numune miktarını değiştirmek için “M” tuşuna basın, Birini seçtikten sonra numune miktarını onaylamak için “Pcs " tuşuna basın, ardından sayma modudur; Numune miktarını değiştirmeniz gerekiyorsa yukarıdaki adımları izleyerek sıfırlayın

4. Sayma modunda “M” tuşuna basın,ardından sistem sayma modundan çıkar,tartım moduna geri döner ve ağırlığı gösterir.

Özellikler
Değer
Takı Ölçeği dijital terazi
Doğruluk 0.1 g
Kapasite Normal
Ekran Tipi öncülük
Tip Kontrol terazisi
Marka Adı JUANJUAN
Model Numarası Elektronik ölçek
Nominal Yük 3kg
3kg Dijital Terazi gıda terazileri
Güç Kaynağı 2 * AAA (pil dahil değildir )
500 / 0.01 g 3000g/0.1 g
Boyut 4.13 x 5.1 x 0.67 inch
Akıllı Cihaz mı NO
Kaynak Anakara Çin

sku - w127073

Puanınız
  • 5
    Anonymous

    Parsel ovuldu, ancak çok hafif buruştu. Neredeyse kesin olarak vaat edilen teslim süresini girin. Ölçekler küçüktü, ancak istediğim buydu. Açıklamada, daha büyük görünüyorlar. 3 Xaaa piller dahil değildir. Ayrı olarak almalıyım. Pilleri taktığımda, çalışmaya çalışacağım, belki bir inceleme ekleyeceğim. 624,35 ruble için bir ölçek aldım. 14.07.22'den 20.07.22'ye teslimat.

  • 1
    Anonymous

    İğrenç! Uzun süre gönderildi, bu nedenle teslimat süresine uymadı (bu yüzden teraziler de kırıldı!!! Ekranda rakamların bir kısmı görüntülenmiyor. Buradan satın almanızı tavsiye etmiyorum! Bu emirlerimin en kötüsü! Satıcı bazı bok cevap verdi

  • 5
    Anonymous

    Gerçekten hızlı teslimat, kaliteli, Komple Güvenli anti-şok paketi. ^.^ Daha fazlasını sipariş edeceğim