Etiketler: 70mm refrakter teleskop, siyah refrakter, alkol refraktörü, optik refrakter, taşınabilir refrakter metre, 5 refrakter teleskop, refrakter teleskoplar 2015, üçlü refrakter, canon refrakter, ed teleskopu.

Mağazadaki tüm ürünler stokta, doğrudan satın alabilirsiniz!!

tanım

Takahashi, TOA-67FL süper redüktörünü büyük CMOS sensörleri ve küçük pikselleriyle dijital görüntülemenin kısıtlamalarına uyarladı.

TOA serisi refraktörler, inanılmaz performansa sahip üst düzey teleskoplardır.Görüntüler son derece keskin ve zıttır.Kromatizm ve küresel sapma kontrol edilir ve mükemmel şekilde düzeltilir.Bununla birlikte, bu sapma düzeltme performansına odaklanma, benzer odak uzaklığına sahip lenslerden daha büyük bir alan eğriliği ile sonuçlanır; Bir alan düzeltici veya odak uzaklığı azaltıcı kullanılmadıkça, görüntü alanın kenarında bozulur.

Şimdiye kadar, TOA refraktörleri için 2 tip düzleştirici vardı.67-FL alan düzleştirici, mevcut dijital kameraların ihtiyaçlarına kıyasla büyük boyutlu bir görüntü çemberini düzeltti.50 mm çapa kadar olan sapma düzeltmelerinin kalitesi sensör gereksinimlerine uygun değildi.35FL düzeltici ise, bir aynayı köşegene uyarlayabilme zorunluluğu ile fotoğrafik ve görsel olarak karma kullanım için tasarlanmıştı.

Odaklan.Bu uzlaşma, düzelticinin optik performanslarından tam olarak yararlanılmasına izin vermedi.

Yeni TOA-645 alan düzleştirici bu sınırlamaları ortadan kaldırır ve her iki TOA modeli için de optimum bir optik çözüm sunarak, bunların herhangi bir kısıtlama olmaksızın maksimum performanslarında kullanılmasına olanak tanır. compromise.It tüm TOA refraktörleri için ortaktır.Düzeltilmiş görüntü çemberi 60 mm çapa sahiptir. Her teleskopun optimum odak noktası, her modele özgü bir M72 uzatma halkası kullanılarak elde edilir: TOA-130 için #51L, TOA-150 için #51S. M54 dişli veya CA Halkası35 olan fotoğraf adaptörü de yaygındır.

TOA-645 düzleştiricinin mekanik girişi M72x1 dişi dişlidir, bu da onu TOA-130N'LERİN odaklama sisteminin yanı sıra TOA-130NFB ve TOA-150b'nin odaklama sistemiyle ve aynı zamanda eski modellerinkilerle uyumlu hale getirir.

özellikler

Optik özellikler

ÖZELLİK

TOA-130 İÇİN TAKAHASHİ TOA-645 DÜZLEŞTİRİCİ KİTİ

Odak uzaklığı (TOA-130)

990 mm

Odak oranı (TOA-130)

7.6

Düzeltilmiş görüntü daire çapı

60 mm

Metal geri mesafe (M72x1 iplik)

83,7 mm

CA35 halkasından metal sırt mesafesi (M54x0. 75)

56.2 mm Mekanik özellikler

ÖZELLİK

TOA-130 İÇİN TAKAHASHİ TOA-645 DÜZLEŞTİRİCİ KİTİ

Mekanik giriş

M72x1 erkek dişli

Mekanik çıkış (alan düzleştirici)

M72x1 dişi dişli

Mekanik çıkış (CA35)

M54x0. 75 dişi dişli

Mekanik çap

78mm

Toplam uzunluk

70mm

Toplam ağırlık

Takahashi TOA-130 Nokta diyagramları için Takahashi TOA-645 düzleştirici kitinin dişlerinin ve odak noktası konumunun 360 g Metal arka mesafe diyagramı TOA-645 alan düzelticili Takahashi TOA-130 refraktörünün nokta diyagramı

Nakliye

Farklı ülkeler veya teslimat kanalları farklı posta ücreti oluşturabilir.

Vergi

Web sitemizdeki fiyat listesi vergisiz USD'dir

Lütfen alıcıların ithalat gibi ilgili vergileri ödemekle yükümlü olduğunu unutmayın

vergi, KDV, gümrük taşıma ücreti, vb.Ek ücretler şu adresten tahsil edilebilir:

kurye ile teslimat süresi.

Hizmet

Ürünle ilgili herhangi bir sorun bulursanız,

lütfen en kısa sürede benimle iletişime geçin ve sorunu ayrıntılı olarak açıklayın, biz

sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Özellikler
Değer
Sertifika CE
Kaynak JP(Kökenli)
Model Numarası TANEC31587

sku - w125023

Puanınız