Etiketler: kaşmir kazak kadın rosa, vizon kaşmir kazak dantel, vizon kaşmir kazak yumuşak, vizon kaşmir kazak, kaşmir kazak kadınlar basit, kore kaşmir kazak kadınlar, kaşmir karışımı kazak, suss kaşmir kazak, tse kaşmir kazak, kalınlaşmak kaşmir kazak kadın.

Notlar ve Yıkama Talimatları

Lütfen dikkat edin Bu tarz özgün tasarım tarzıdır, biz onu üretiyoruz .yakında size gönderebiliriz 1.Orada belki 1-3 cm hataları, bu normal feomenon.lütfen anlayın. 2.Tüm boyut gerçek öğeler tarafından alındı.Lütfen sipariş vermeden önce boyut tablosunu ciddi şekilde kontrol edin. 3.Tüm boyut uint santimetre (cm), sipariş vermeden önce lütfen onaylayın. 4.Renk farkı sorunu :Farklı monitörler ve ışık nedeniyle sadece biraz renk farkı olacak, lütfen bunu anlayın, çok teşekkür ederim.herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın 5.Boyuttan emin değilseniz, lütfen bana yüksek kilonuzu ve büstünüzü söyleyin, size en iyi tavsiyeyi vereceğim.Ayrıntılı yıkama talimatları.Örneğin, 30'un üzerinde olmayan sıcaklıkta yıkayın, çamaşır suyu kullanmayın, kurumaya bırakın, ütülemeyin, kuru temizlemeyin vb.

Boyut Grafik

Boyut Grafik: 1 inç = 2.54 cm S:Omuz \ cm, Büst 102 cm, Kol59 cm, Uzunluk 63cm M:Omuz \ cm, Büst 106 cm, Kol60 cm, Uzunluk 64cm L: Omuz \ cm, Büst 110 cm, Kol 61 cm, Uzunluk 65 cm Notlar, ölçülür elle, belki 2-3 cm hataları var, lütfen anlayın .ve herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın .

Model gösterileri

%30-50 kaşmir + %40 - %60 yün örgü kazak moda büyük kalite

Sevkiyat

Yakında size göndereceğiz ve göndermeden önce kontrol edeceğiz .biz de dropshipping yapmak ve toptan yapmak eğer daha fazla 8 parça bir kez almak, biz hızlı sevkiyat ile onları göndereceğiz en iyi dileklerimle.

Özellikler
Değer
Model Numarası F2189'nın sohbeti
Kapatma Tipi Hiçbiri
Malzeme Bileşimi Yün
Kaynak Anakara Çin
Yaş 18-35 Yaş Arası
Dekorasyon Çapraz Çapraz
Yaka O-Boyun
Kalınlık Kalın (Kış)
Marka Adı Noritree'nin
Giyim Uzunluğu Düzenli
Malzeme Yün, Vizon Kaşmir
Cinsiyet kadınlar
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Desen Türü çizgili
Sezon Kış
Tarz İngiltere Tarzı
Kol Stili Batwing Kol

sku - w11008

Puanınız